وبیاکو
0
0

وبلاگ

چگونه خطای 500 در المنتور را حل کنیم؟

ارور 500 در المنتور

در بیشتر موارد ، هنگام بروز مشکل در سرور ، خطای 500 در المنتور ظاهر می شود. این خطا می تواند به دلایل زیادیبه وجود بیاید. در صورت دریافت 500 خطای سرور داخلی با استفاده از المنتور، باید گزارش خطاها را در سرور وردپرس خود بررسی کنید. دقت داشته باشید که این مشکل در نسخه های جدید المنتور تا حدودی کم رخ می دهد و سعی شده در آپدیت ها کلا سازگاری با همه افزونه ها را بهینه کنند تا این خطا دیگر در هیچ سایت وردپرسی رخ ندهد.

ارور 500 المنتور
رفع کامل مشکل ارور 500 المنتور برای همیشه

در حالت کلی، خطای سرور 500 المنتور برای سرور هست و با روش هایی می توان این مشکل را برای همیشه برطرف کرد و نباید اصلا نگران این موضوع باشید. چون اصلا ارور سختی نسست و با چند خط کدی که در ادامه معرفی می کنیم می توانید مشکل رو برطرف کنید.

نگران نباشید! این روش ها حداقل یکی مشکل 500 المنتور را حل می کند و نیاز نیست که نا امید بشید و کلا المنتور را حذف کنید. فقط کافیست که روش ها را به صورت ترتیبی انجام دهید.

گزارش خطای PHP – به راحتی وردپرس خود را اشکال زدایی کنید

وردپرس برخلاف هر سیستم مدیرت محتوای دیگر، اشگال زدایی و رفع مشکلات را بسیار آسان کرده و به راحتی می توان این مشکلات را کشف کرد و اقدام به حل این مشکلات نمود. فقط با یک متغیر سراسری می توانید سایت خود را رفع اشکال کنید تا علت 500 خطای داخلی سرور در المنتور را بیابید.

حالت دیباگ وردپرس

برای اشکال زدایی ، برای سایت وردپرس خود به مدیریت فایل سی پنل (CPanel) بروید (فرقی ندارد که نرم افزار مدیریت شما لوکال هاست، دایرکت ادمین یا سی پنل هست). در آنجا ، به دنبال فایل WP-config.php بگردید. بر روی آن کلیک راست کرده و بر روی ویرایشگر کد کلیک کنید. برخی از اطلاعات را مشاهده خواهید کرد ، فقط کافی است پیش بروید و روی ویرایش کلیک کنید. پس از آن ، یک پنجره ویرایشگر کد ظاهر می شود. در آنجا ، باید این دو خط را در پایین اضافه کنید :

define( ‘WP_DEBUG’, true );
define( ‘WP_DEBUG’, false );

کد های بالا، حالت اشکال زدایی را در وردپرس فعال می کنند و و در حالت پیشفرض این مورد غیر فعال هست و باید به صورت دستی این مورد فعال شود.

[irnot title=”توجه کنید”]اگر کد بالا در فایل شما موجود بود فقط کافیست که عبارت false را به True تغییر دهید و فایل را ذخیره کنید.[/irnot]

این باید حالت اشکال زدایی را برای یافتن خطای 500 سرور داخلی فعال کند. علاوه بر این ، می توانید گزارش های خطای PHP را مشاهده کنید. برای اطلاعات بیشتر درباره اشکال زدایی وردپرس به، لطفا به این صفحه بروید.

دلایل ایجاد خطای سرور 500 در المنتور

در واقع می توانیم علت خطا را به دو دسته تقسیم کنیم.

  1. خطاهای رایج
  2. خطاهای مهلک (Fatal Errors)

در ادامه بیشتر توضیح می دهیم تا با همه این ارور ها آشنا شوید.

خطاهای رایج

این خطا هر زمان که مشکلی در حافظه ایجاد شود اتفاق می افتد. در واقع ، این مشکل زمانی اتفاق می افتد که سایت محدودیت های حافظه را رعایت نکند. نیاز حافظه استاندارد برای یک سایت محدودیت حافظه 128 مگابایتی است. اگر این حافظه کم تر باشد باشد ، خطای 500 به احتمال زیاد رخ می دهد. از این رو ، برخی از الزامات سایت عبارتند از:

  • وردپرس 5.0 یا بالاتر
  • PHP 7 یا بالاتر (همیشه باید در آخرین نسخه موجود باشد)
  • MySQL 5.6 یا بالاتر
  • سازگاری مرورگر
  • دستگاه ها
  • سرور (سعی کنید هاست وردپرس خریداری کنید)

خطاهای مهلک (Fatal Errors)

بیشتر اوقات ، خطاهای مهلک به دلیل موارد زیر اتفاق می افتد:

  1. کمبود حافظه
  2. نام هایی با کارکترهای خاص
  3. خطای بافر خروجی

برای اولین خطا ، باید اندازه حافظه سایت وردپرس خود را افزایش دهید. با این کار خطا برطرف می شود.

علاوه بر این ، خطای 2 کمی مشکل ساز است. بنابراین ، شما باید المنتور را از بخش پلاگین ها حذف کرده و دوباره آخرین نسخه را نصب کنید. این خطا به دلیل برخی از افزونه های مشکل دار رخ می دهد. اطمینان حاصل کنید که جدیدترین نسخه پلاگین Elementor را نصب کنید.

سرانجام ، خطای 3 به دلیل نسخه قدیمی PHP رخ می دهد. جای نگرانی نیست. به راحتی می توانید این مشکل 500 سرور داخلی را از طریق CPanel یا دایرکت ادمین برطرف کنید.

عیب یابی و رفع خطای داخلی سرور 500 در المنتور

اولین کاری هست که باید انجام دهید. همانطور که قبلا ذکر شد ، برای یافتن ریشه خطای 500 المنتور ، باید گزارش خطای PHP را مشاهده کنید. شما باید موارد نشان داده شده در گزارش را برطرف کنید. اگر گزارش کافی را دریافت نکردید ، باید سیستم را دور بزنید. به طور خلاصه ، المنتور را فعال نگه دارید و تمام افزونه های دیگر را غیرفعال کنید. در مرحله بعد ، قالب پیش فرض وردپرس را فعال کنید.

1 – افزایش ظرفیت حافظه

این مورد را می توانید به راحتی به صورت دستی انجام دهید و فقط کافیست که به مدیریت فایل در هاست خود مراجعه کنید و فایل wp-config.php را پیدا کنید و در حالت ویرایش این فایل را باز کنید به نحوی که کدهای داخل این فایل را مشاهده کنید.

ارتقای حافظه php
ارتقای حافظه php

سپس دنبال خط “That’s all, stop editing! Happy publishing.” بگردید و قبل از این خط، کدهای زیر را کپی کنید و در آخر ذخیره را بزنید.

define('WP_MEMORY_LIMIT', '512M');

حالا باید یک بار دیگر صفحه ای که ارور 500 را تولید کرده بود را رفرش کنید و ببیند که آیا باز هم این مشکل و جود دارد یا نه.

دقت داشته باشید که اگر این کد ها را نتوانستید وارد کنید به هر دلیلی، به هاستینگ خود تیکت بزنید و بگویید که حافظه را به 512 یا 128 ارتقا دهند.

2 – ارتقای ورژن PHP

یکی از کارهای مهم و ضروری برای هر ارور در وردپرس یا هر سیستم مدیرت دیگری، ارتقا به آخرین نسخه PHP هست. ما در پیشتیبانی هایی که برای وردپرس انجام می دهیم در 50% مواقع فقط با بالا بردن نسخه php مشکلات را برطرف می کنیم و چون روز به روز این افزونه های و قالب ها و حتی وردپرس دارای کدهای جدید می شود و باید هاست شما هم بتوانید این کد ها را پشتیبانی کند.

ارتقای نسخه php
ارتقای نسخه php در سی پنل
ارتقای نسخه php در دایرکت ادمین
ارتقای نسخه php در دایرکت ادمین

برای انجام این کار باید به هاستینگ تیکت بزنید و یا در برخی از هاست ها این مورد را بر عهده خود کاربر می گذارند و کاربر دسترسی به این بخش را دارد.

برای این کار به بخش پشتیبانی در هاستینگ خود مراجعه کنید و در بخش ایجاد تیکت، یک تیکت با عنوان “ارتقای نسخه php” ایجاد کنید و ارسال کنید. در هر هاستینگی این عمل کمتر از 20 دقیقه طول میکشد.

3 – نصب دوباره وردپرس

میتوانید وردپرس را به صورت دستی آپدیت کنید البته اصلا نیاز نیست که وردپرس را حذف کنید و دوباره نصب کنید! برای این کار فقط کافیست که وردپرس را دانلود کنید.

دانلود وردپرس

برای این کار بر روی دکمه زیر کلیک کنید تا به سایت مرجع هدایت شوید و همانند تصویر بالا بر روی دکمه کلیک کنید.

بعد از دانلود وردپرس، باید فایل دانلود شده را ویرایش کنید، برای ویرایش فایل میتوانید از نرم افزارهایی همانند winrar یا … کمک بگیرید البته خود ویندوز هم ویرایشگر فایل زیپ را دارد. فایل دانلود شده را با این نرم افزار باز کنید.

ویرایش وردپرس

پوشه wp-content را که در تصویر بالا مشخص شده است را روش کلیک کنید و دکمه Delete را در کیبورد فشار دهید تا این پوشه حذف شود.

دلیل این کار این هست که فایل های قالب ها و افزونه ها از بین نروند و از فایل های خود وردپرس شما استفاده کند.

سپس فایل زیپ ویرایش شده را در هاست اصلی و در ریشه اصلی سایت آپلود کنید. (جایی که پوشه هایی همانند wp-content , wp-include, wp-admin) وجود دارد. سپس فایل زیپ را اکسترکت کنید. تماممممم.

4 – به هاستینگ تیکت بزنید

در این مرحله باید به هاستینگ (سایتی که هاست خود را خریداری کردید) تیکت بزنید. در بخش پشتیبانی در همه هاستینگ ها بروید و ایجاد تیکت را بزنید.

در تیکت هم می توانید مشکل را به عنوان ارور 500 المنتور را مطرح کنید و در کمترین زمان ممکن کارشناسان بررسی و مشکل را حل میکنند.

توجه کنید : هاستینگ ها متفاوت هستند و برخی شاید پشتیبانی خوبی نداشته باشند ولی سعی کنید همیشه هاستینگ خوبی را برای خود انتخاب کنید و این مورد بسیار بسیار مهم است و حتما این ویدئو را ببینید.

فیلم آموزشی

نتیجه گیری

یکی از مشکلات اساسی و متداول در المنتور، ارور و یا خطای سرور 500 هست که شاید در 80 درصد مواقع وقتی المنتور را برای اولین بار نصب می کنید، رخ می دهد و حتما باید این مشکل رفع شود تا بتوانید از امکانات افزونه المنتور استفاده کنید. برای همین باید روش هایی اساسی را چک کنید که در این آمورش برای شما عزیزان همه روش ها را قرار دادم و به راحتی مشکل را برطرف خواهید کرد.

مقالاتی که باید بخونید!

اشتراک گذاری:

 

 
 
 
دانلود فایل

پسورد فایل :

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

6 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره تلفنی رایگان

در خدمت شما هستیم!

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.