پکیج جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی
این پکیج جامع طراحی سایت بدون کدنویسی با المنتور هست که از زیر صفر آموزش داده میشه و با همه مباحث به صورت تخصصی آشنا میشید، طوری که بتونید یک سایت اختصاصی رو از 0 یعنی خرید دامنه تا طراحی سایت کامل با همه امکانات رو طراحی بکنید. این آموزش بر اساس تجربه 8 ساله ضبط شده و ارزش بسیار بسیار بالایی دارد.
2000000 تومان
ویژگی های دوره
یکی از ویژگی های بسیار مهم بازگشت وجه کامل هست که اگر همه مباحث همانند توضیحات آموزش داده نشده باشد و یا از آموزش راضی نبودنید و مشکلی بوجود بیاید، تضمین می کنیم که همه وجه پرداخت شده توسط شما را سریعا به حساب شما برگشت دهیم.
بعد از خرید دوره آموزش طراحی سایت در کنار شما هستیم تا پشتیبانی رو به بهترین وجه ممکن انجام دهیم.
در حین دوره اگر مشکلی بوجود بیاید و یا سوالی داشتید می توانید با ما در میان بگذارید و از روش ها سریع استفاده کنید تا مشکلی شما را حل کنیم.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
شما با یک بار خرید این دوره، همیشه و به صورت مادامالعمر به این آموزش ها و پکیج های دسترسی خواهید داشت و می توانید در هر زمان که خواستید از آموزش ها استفاده کنید.
فقط کافیست که به اکانت و یا حساب کاربری خود در سایت مراجعه کنید و همه آموزش ها رو با سرعت سیار بالا دریافت و دانلود نمایید و اصلا هم محدودیتی در این موضوع ندارید.
همیشه آموز شهایی با مثال و انجام دادن پروژه بهترین روش برای یادگیری کاهای عملی و تخصصی است و در این آموزش شما همه مراحل و تخصص طراحی سایت رو با پروژه های پی در پی در انواع زمینه ها یاد می گیرید و در این دوره به طراحی چندین سایت به صورت کامل پرداخته شده است.
دوستان عزیز توجه داشته باشند که توضیحات به صورت تکمیلی داده شده است و سعی کنید قبل از خرید دوره آموزش طراحی سایت، حتما به صورت کامل مطالعه بفرمایید تا هیچ مشکلی در خرید و استفاده از محصول نداشته باشید.





چرا این دوره با سایر دوره های آموزش طراحی سایت متفاوت است؟
این دوره آموزشی به صورت کامل با تجربه و تخصص آماده شده است 100% آموزش های متفاوتی برای دوره های طراحی سایت در سطح نت فارسی وجود دارد که هر کدام به نوعی آموزش می دهند. اما من در اینجا آموزشی را برای شما آماده کردم که کلا بر اساس و پایه اصول و تجربه هست و هر تجربه ای که در طراحی سایت لازم هست را به شما منتقل می کنم.

همه این تکنیک هایی که در این دوره به شما آموزش داده می شود هر کدام هزاران بار توسط خود من استفاده شده و هر راهی را که خودن در پیش گرفتم به شما هم منتقل می شود و هر کسی با هر تجربه ای می تواند از این آموزش استفاده بکند. شاید بسیاری از مدرسان حوزه طراحی سایت، همه آموزش های لازم را در آموزش ها ذکر نکنند و شما همیشه به دنبال این روش ها باشید.
هر تکنیکی که لازم هست برای این حوزه پر رقابت و محبوب و پولساز، در این آموزش گفته می شود.
- چطور به خرید دامنه اقدام کنیم و چه هاست هایی باید برای سایتمان تهیه کنیم؟
- چطور کسب و کار را مرحله به مرحله بچینیم؟
- تکنیک های تصویر سازی
- تکنیک های ویرایش تصویر برای سایت
- تکنیک های مخفی افزایش سرعت سایت
- شگردهای الگو برداری دکتر کپی❌
- بسیاری از تکنیک های و شگردها که فقط در این آموزش یاد می گیرید مطمئن باشید!
چرا باید طراحی وب سایت رو یاد بگیرم؟
استخدام در شرکت های طراحی سایت : اگر به فکر استخدام در شرکت ها ی حوزه طراحی سایت هستید باید حتما این حوزه رو یاد بگیرید تا بتوانید به یک فرد متخصص تبدیل شوید و در این شرکت ها استخدام شوید البته اگر به فکر استخدام هستید! چون در این آموزش تکنیک های پروژه گرفتن هم گفته میشه و نیازی به استخدام ندارید و می توانید رئیس خودتان باشید.
پیشنیازی ندارد! این دوره آموزشی هیچ پیشنیازی ندارد و در برنامه ریزی این دوره هدف کاربرانی بوده اند که اصلا هیچ آشنایی با طراحی سایت و این حوزه های پولساز ندارند پس ر کسی می تواند با هر تخصصی و دانشی در این دوره شرکت کند.
فریلنسری کار کنید می توانید به صورت آزاد کار کنید ولازم نباشه در شرکت های طراحی سایت استخدام شوید و با این روش می توانید به انجام پروژ] های طراحی سایت اقدام کنید و البته باید حتما این دوره رو مشاهده کنید تا طریقه معرفی خود به جهان رو بدونید و نیاز نباشه این کار رو به شرکت ها با هزینه های بسیار بالا محول کنید.
یکی از حوزه های پولساز؟
طراحی سایت در ایران و جهان یکی از حوزه های پر درامد محسوب می شود که هر کسی می تواند در این حوزه فعالیت داشته باشد و کسب درآ»د بسیار زیاده داشته باشد و فقط در این میان نیاز هست که یک تخصص یاد بگیرید و این هم تخصص طراحی سایت هست که هر کسی با هر دانشی در هر جایگاهی می تواند این تخصص ارزشمند و راحت را یاد بگرید و خود را وارد دنیای پولساز طراحی سایت نماید.
امروزه اگر جستجو کنید در شبکه های اجتماعی محبوب و یا وب، میبینید که هزینههای زیادی باید برای یک طراحی سایت به شرکتها بپردازید که این برای یک استارتاپ تازه بسیار زیاد است. البته هزینه ها در انواع شرکت ها و حتی فریلنسرها بسیار متفاوت است و شما هم می توانید یکی از این فریلنسرها و شرکت ها باشید و درآمدهای بسیار زیادی از حوزه طراحی سایت داشته باشید.
هدف از آموزش ساخت سایت چی هست؟
بسیاری از دوستان همیشه این سوال را داشتند که ما چطور میتوانیم یک سایت کامل را طراحی بکنیم با همه امکانات و به مشتری تحویل بدیم یا برای خودمون یک سایت حرفه ای ایجاد کنیم. یکی از سوالات بسیار پر تکراری هست که در همه گروه های تلگرامی یا هر گروه دیگری این سوال رو خیلی از کاربران می پرسند برای همین تصمیم گرفتم هر تجربه ای که در طراحی سایت داشتم رو به دوستان عزیز علاقه مند منتقل کنم.
همچنین هر تکنیک و شگردی که در ادامه یاد میگیرم رو هم براتون در آپدیت ها قرار میدم تا بتوانید همیشه آپدیت باشید و از تکنیک های جدید در طراحی سایت بی بهره نباشید.
روز به روز تجربه های بسیار زیادی رو کسب کردم و توانستم در این حوزه تخصص مورد نیاز رو کسب کنم و کسب درامد خود را از این حوزه شروع کنم و خداروشکر توانستم همه این تجربه ها رو در یک پکیج برای شما عزیزان آماده کنم تا شما هم این تخصص رو بدست بیارید.

بازار و پول طراحی سایت چطوریه؟
یکی از سوالاتی که باید حتما از خودتون قبل از دیدن و خرید آموزش های طراحی سایت بپرسید این هست که آیا این همه وقت میزارم برای آموزش، این حوزه بازار کار خوبی داره یا نه؟! در ادامه بتون میگم که چقدر این حوزه براتون پولساز خواهد بود.

یکی از حوزه هایی که همیشه در صدر درامدهای اینترنتی بوده، طراحی سایت هست که همیشه پولساز بوده و توانسته به یکی از شغل ها و تخصص های مهم تبدیل شود چون برای هر کسب و کاری در اینترنت نیاز هست که یک سایت داشته باشد و این سایت حتما باید توسط یک متخصص ایجاد شود و شما هم یکی از این متخصص ها هستید و باید به دنبال شما بیایند.
کمترین درامد یک طراحی سایت در ایران میتوان به صورت تقریبی 10 میلیون تومان اشاره کرد البته اشتباه نکنید! چون من کمترین میزان درامد رو گفتم و در این آموزش بهتون خواهم گفت که چطور پروژه های زیادی بگیرید و همه روش هایی که حتما باید برای کسب درامد بدانید. در طراحی سایت میتوان میزان درامد رو از 10 میلیون تومان به 100 میلیون و خیلی بیشتر اشاره کرد.
چه تکنیک هایی رو یاد میگیرید؟
برخی از تکنیک هایی رو که در این آموزش یاد میگرید رو در زیر براتون آماده کردم و همه این شگرد های مهم و تخصصی در این پکیج طراحی سایت آموزش داده می شود.
تکنیک های الگو برداری
یکی از مهم ترین تکنیک هایی در طراحی سایت هست که همه طراحات سایت از این تکنیک استفاده میکنن و یکی از پرکاربرد ترین شگردها محسوب می شود. شما در این بخش الگو برداری حرفه ای و اصولی رو یاد می گیرید که چطور طرح های مناسب رو پیدا کنید و از این طرح ها الگو برداری کنید.
تکنیک های inspect در طراحی سایت
این تکنیک که توسط همه طراحان سایت حرفه ای استفاده می شود یکی از روش ها و تکنیک هایی ضروری برای حرفه ای سازی طرح وب سایت است. در این روش می توانید یاد بگیرید که چطور مشکلات جزئی و کلی وطرح وبسایت رو حل و فصل کنید.
تکنیک های ویرایش تصویر
این شگرد یکی از مهمترین هاست و با یادگیری این موضوع می توانید به راحتی تکنیک هایی رو یاد بگیرید که تصویر های اختصاصی رو ویرایش کنید و در وب سایت استفاده کنید. خیلی تکنیک پرکاربردی هست و می توانید طرح های سایت رو حرفه ای و اختصاصی تر بکنید.
تکنیک های جستجوی المان
هر سایتی که شما مشاهده می کنید از قبیل سایت های فروشگاهی، سایت های شرکتی و یا هر سایت دیگه ای، عمده المان های صفحه و سایت رو تصاویر تشکیل داده اند و باید حتما این تصاویر جلوه های بسیار خوب و زیبایی داشته باشند تا ظاهر وب سایت به صورت زیبا حفظ شوند. برای این مورد حتما باید تخصص تصویر سازی حرفه ای رو داشته باشید.
تکنیک های تصویر سازی برای سایت
هر سایتی که شما مشاهده می کنید از قبیل سایت های فروشگاهی، سایت های شرکتی و یا هر سایت دیگه ای، عمده المان های صفحه و سایت رو تصاویر تشکیل داده اند و باید حتما این تصاویر جلوه های بسیار خوب و زیبایی داشته باشند تا ظاهر وب سایت به صورت زیبا حفظ شوند. برای این مورد حتما باید تخصص تصویر سازی حرفه ای رو داشته باشید.
تکنیک دکتر کپی!
یکی دیگر از شگردهایی که طراحان سایت حرفه ای از این مورد استفاده میکنن و بسیار پرکاربرد هست. در این تکنیک با کدهای CSS وHTML آشنا می شوید تا بتوانید طرح هایی مهم و کاربرپسند در سایت ایجاد کنید. چون برای هر موضوع کوچیک طراحان آماتور از افزونه استفاده می کنن
بسیاری از تکنیک هایی که هیچ جایی ندیدید!
برخی از تکنیک هایی که در این دوره آموزش طراحی سایت یاد میگریم رو در بالا براتون شرح دادم و اما این آخر تکنیک های نیست و بسیاری شگرد مخفی یاد می گیرید که کار شما رو بسیار حرفه ای و سریع می کنه.
چه مراحلی رو آموزش می بینم؟
چون همانطور که قبل هم اشاره کردم برای استفاده از این دوره اصلا نیاز نیست که شما تخصصی داشته باشید برای همین مورد همه چیز و هر سرفصل از 0 تا 100 گفته میشه و همه این سرفصل های کلی و مباحث رو در زیر براتون آماده کردم که لازم است حتما این مباحث رو مطالعه بفرمایید :
- آموزش خرید هاست و دامنه : در اولین قدم بعد از اینکه شماتیک کسب و کار رو به دست آوردیم باید برای اولین قدم در طراحی سایت حتما یک هاست و دامنه تهیه کنیم که من خودم برای اولین بار خیلی سردرگم می شدم و به خاطر تنوع دامنه ها و هاست ها نمیتوانستم که انتخاب درستی داشته باشم، اما با تجربه فهمیدم که چه نوع دامنه و هاستی و تهیه کنم. شما در این آموزش یاد می گیرید که چه نوع هاست و دامنه ای و چطور خریداری بکنید.
- طراحی وایرفریم (Wireframe) سایت : یکی از مراحل بسیار مهم این هست که باید ظاهر و ساختار کلی سایت رو ایجاد کنیم. برای این مورد می توانید هم از قلم و کاغذ استفاده کنیم و یا طبق آموزش به صورت آنلاین این کار رو انجام بدید. منظور از وایرفریم همون طراحی ساختار کلی و اولیه سایت در کاغذ هست که به ما کمک می کند طراحی UI رو به درستی و اصولی انجام دهیم.
- طراحی UI/UX : در این مرحله باید ظاهر اصلی سایت رو طبق آموزش ساختن سایت، یاد بگیریم و طراحی کنیم. منظور از این مرحله همون طراحی بر روی فایل گرافیکی هست که این کار رو میتونید با نرم افزارهای متنوعی انجام دهید اما ما در این آموزش از Adobe XD استفاده کردیم.
- تبدیل طرح داینامیک در وردپرس : در این مرحله باید طرح گرافیکی که طراحی کردیم رو به طرح داینامیک وردپرس تبدیل کنیم یعنی به صورتی که کاربر و شما بتوانید با سایت تعامل داشته باشید.
دقیقا باید همون طرح گرافیکی UI خود را پیاده کنید.
- چطور کسب درامد کنیم؟ بعد از یادگیری طراحی سایت باید حتما بتوانیم بستری رو فراهم کنیم تا به کسب درامد برسیم. چون اگر شما طراحی سایت رو بلد باشید و درامدی نداشته باشید ارزشی ندارد و باید حتما بتوانید از این تخصص به پول برسید. برای همین همه موارد و تکنیک ها در این آموزش بهتون گفته میشه.
مدرس دوره کیه؟
من محمود شعبانی هستم کارشناس نرم افزار و متخصص سئو و وردپرس و همیشه دوست داشتم هر تجربه ای که با سختی یاد گرفتم رو در اختیار عزیزان علاقه مند قرار بدم تا در شرایط بد اقتصادی بتوانند یک تخصص بسیار مهم و ضروری رو یاد بگیرند و بتوانند کسب درامد کنند.
دوره های بسیار زیادی رو در سطح نت فارسی و انگلیسی مشاهده کردم از هر آموزش بخش مهمش رو آموزش دیدم و همیشه در تلاش بودم تا فقط یاد بگیرم تا بتواند در این حوزه حرفه ای بشم و در نهایت بعد از مشاهده هزاران دوره آموزش ساختن سایت، توانستم تجربه های بسیار زیادی رو در این زمینه کسب کنم و در تمام و کامل در اختیار شما عزیزان قرار دهم.
همانطور که می دانید حوزه طراحی سایت همانطور که در بالا ذکر شد یکی از بهترین و پولساز ترین هاست و یک فرصت بسیار ویژه برای کسانی هست که می خواهند از این تخصص درامد بالا کسب کنند و اصلا هم در این حوزه محدودیت درامدی وجود ندارد.
بازگشت وجه 30 روزه
یکی از ضمانت های ما این است که اگر در عرض 30 روز مشکلی در آموزش ها وجود داشت و یا مباحث گفته شده در توضیحات به صورت کامل در داخل پکیج نبود و حتی اگر از آموزش راضی نبودید فقط کافیه که یک تیکت بزنید در واتساپ و یا تلگرام، تا وجه پرداختی شما به صورت کامل برای شما واریز شود.

نحوه پشتیبانی
می رسیم به بحث اصلی که باید در هر محصول و یا خدمتی ارائه شود و آن هم پشتیبانی است. این دوره آموزشی طراحی سایت هم همانند هر محصول دیگه ای دارای پشتیبانی و خدمات پس از فروش هست و دوستان عزیز می توانند هر سوال و یا مشکلی داشتند رو با شماره چت در تلگرام و واتساپ با ما در میان بگذارند و مشکل شما را از راه دور حل کنیم و حتی این کار به صورت راه دور و با نرم افزار Any Desk صورت می گیرد تا با روال کار آشنا بشید.

اول از همه این رو بهتون بگم که پشتیبانی توسط خود مدرس انجام خواهد شد. پشتیبانی دوره هم به این شکل هست :
بعد از خریداری دوره یک پیام برایتان ارسال می شود و از شما خواسته می شود که در کلاس های 10 نفره که در تلگرام قرار دارد افزوده بشید یعنی همه خریداران در گروه های تلگرامی 10 نفره عضو می شوند و می توانند سوالات خود را مطرح کنند و دیگر اعضای کلاس از پاسخ ها استفاده کنند که شامل :
- پرسش و پاسخ
- اطلاعیه های دوره و آپدیت ها
- درخواست آموزش مرتبط
- انجام پروژه ها توسط اعضای کلاس
- ویدئوهای اختصاصی کلاس
- و …
با این روال شما به صورت تعاملی همه موارد رو یاد می گیرید.

آماری حیرت انگیز از وردپرس (WordPress) در سال 2022
در ادامه آماری درباره وردپرس براش ما به صورت زنده گذاشتیم که می توانید قدرت و محبوبیت وردپرس رو در طول سالها و در ادامه مشاهده کنید.
در سال 2022، وردپرس 43.3 درصد از وب را در اختیار دارد.
پیشرفت وردپرس در استفاده
رشد وردپرس ناشی از عدم کاهش / کاهش CMS سفارشی است
در حالی که سایر استفاده کنندگان از CMS در درصدهای پایینی تغییر کرده است، دسترسی و کاربرپسند بودن وردپرس به طور پیوسته به آن کمک کرده است که به انتخاب شماره یک برای کسانی که به دنبال ساخت یک وب سایت هستند تبدیل شود. بخشی از محبوبیت وردپرس مقرون به صرفه بودن آن است، شما می توانید یک سایت وردپرسی را با کمتر از 300 تمن در سال میزبانی کنید و در مجموع با 50 تمن یک نام دامنه دریافت کنید. البته برای یک سایت حرفه ای تر، این اعداد به طور قابل توجهی افزایش می یابد.
سوالات متداول
پیشنیاز های این آموزش طراحی سایت چیه؟
دوستان دقت داشته باشید که این دوره آموزشی اصلا به هیچ پیشنیازی لازم نداره چون از سطح صفر گفته میشه و هر کسی می تواند از این آموزش استفاده بکند و با خیال راحت می توانید همه دوره رو پشت سر بگذارید. همچنین این دوره چون به صورت تجربه محور و پروژه محور هم تهیه شده است می توانید یادگیری شما را سریع تر کند.
آیا دوره آپدیت میشه در آینده؟
بله دوستان، چون حوزه طراحی سایت یکی از موضوعاتی هست که روز به روز آپدیت میشه و ما هم باید همانند این آپدیت ها در جهان عمل کنیم، برای همین مورد دوره دارای آپدیت و بروزرسانی هست یعنی هر موردی جدید و آ|دیت ضبط میشه و در حساب کاربری شما عزیزان در سایت قرار داده میشه و میتونید دانلود کنید و هموراه در این حوزه آپدیت باشید . همچنین آپدیت دوره به صورت مادام هست.
اگر سوال یا مشکلی در حین دوره داشتم چی کار کنم؟
برای همین ما اینجا هستیم تا به صورت آنلاین و سریع پشتیبانی رو انجام دهیم و شما اگر هر مشکلی و یا سوالی در حین آموزشی داشتید فقط کافیست که با راه های ارتباطی با ما دار تماس باشید تا شما را راهنمایی کنیم تا مشکلات خودتون رو حل کنید. همچنین دقت داشته باشید که در بخش کامنت های همین مقاله و دوره، در انتها می توانید سوالات مهم کاربران رو هم مشاهده بکنید.
چه تجهیزاتی لازم دارم تا دوره رو ببینم؟
این دوره به صورت ویدئو با کیفیت Full HD هست و میتوانید در هر سیستم و یا لبتاپی این دوره رو مشاهده بکنید اما برای همین مورد برای گذراندن دوره به صورت اصولی باید یک سیستم کامپیوتر در حد معمولی و یا یک لب تاپ داشته باشید تا تمارین رو انجام دهید.
چطور با تخصص طراحی سایت کسب درآمد کنم؟
یکی از مهم ترین کارهایی که باید انجام شود بعد از یاد گیری تخصص طراحی سایت این است که بتوانیم کسب درامد کنیم. برای همین مورد همه روش های کسب درآمد به صورت عملی در این پکیج موجود است و یعنی شما بعد از این که این دوره رو تموم کردید باید سرفصل بعدی که در مورد کسب درآ»د هست رو هم بگذرونید تا بتوانید با همه روش های مدرن کسب درآمد آشنا بشید.
چه نوع سایت هایی رو بعد آموزش میتونم طراحی کنم؟
یکی از سوالات بسیار پر تکرار این است که بعد از این که این دوره رو مشاهده کردم و یاد گرفتم، چه نوع سایت هایی رو میتونم طراحی کنم.
در این دوره، چند نوع و حوزه متفاوت رو طراحی می کنیم به صورت پروژه محور تا شما بتوانید با همه روش ها و طرح ها آشنا بشید و در طراحی انواع سایت مشکلی نداشته باشید. در این پکیج آموزش طراحی سایت با همه نوع سایت آشنا میشید و می تونید هر نوع سایتی رو طراحی کنید.
تفاوت این دوره با دیگر دوره ها در چیه؟
جالبه که بدونید در بالا هم عرض کردم، این دوره به صورت تجربه محور و پروژه محور ایجاد شده است یعنی هر تجربه ای که داشتم رو در این دوره به شما آموزش دادم تا بدونید طراحان حرفه ای به چه شکل از تکنیک ها استفاده می کنن. هر تکنیکی که برای یک طراح سایت لازم هست رو در این آموزش یاد می گیرید. همچنین مباحثی که در این دوره هست در بسیاری از دوره ها گفته نشده است.
بعد از این گذروندن این دوره، چه تخصص هایی رو یاد می گیرم؟
در این دوره سعی شده است که همه مباحث و تکنیک های آموزش داده شود و شما بعد از گذروندن این دوره، انتظار میره که بتونید یک سایت کامل اعم از، سایت فروشگاهی، سایت شرکتی، سایت وردپرس، سایت VIP، سایت دانلود فایل و … رو طراحی کنید. چون همه این سای تها به صورت پروژه محور در دوره، آموزش داده میشه.
موارد ضروری و اولیه در طراحی سایت
ورود کلی به آموزش و مقدمه ویدئو
وردپرس چیه و چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟ ویدئو
ابزارهای لازم برای شروع (کلی) ویدئو
دامنه و هاست چیه؟ و بهترین هاستینگ های ایران ویدئو
چطور هاست و دامنه بخریم؟ ویدئو
آموزش ثبت نام شناسه ایرنیک(irnic) ویدئو
نمایش اطلاعات هاست و دامنه رقبا ویدئو
دانلود و نصب وردپرس روی دایرکت ادمین (Directadmin) ویدئو
دانلود و نصب وردپرس روی سی پنل (Cpanel) ویدئو
دانلود و نصب وردپرس روی لوکال هاست (localhost) ویدئو
تغییر نام کاربری و پسورد وردپرس در دیتابیس (سی پنل، دایرکت ادمین،لوکال هاست) ویدئو
آموزش مقدماتی وردپرس
آشنایی با ظاهر اولیه وردپرس ویدئو
آشنایی با داشبورد وردپرس و شخصی سازی داشبورد ویدئو
چطور نوشته و مقاله اضافه کنیم؟ ویدئو
دسته بندی ها و برچسب ها در نوشته ها ویدئو
کار با بخش رسانه وردپرس (بخش تصاویر و چندرسانه ای) ویدئو
کار با منوی برگه ها و افزودن برگه ویدئو
کار با بخش کامنت ها یا دیدگاه ها ویدئو
کار با بخش پوسته ها و نصب و حذف پوسته و کار با بخش سفارشی سازی قالب وردپرس ویدئو
کار با بخش ابزارک های وردپرس ویدئو
فهرست ها یا منوهای وردپرس ویدئو
کار با بخش افزونه ها، نصب و حذف افزونه ویدئو
کار با بخش کاربران (ویرایش، اضافه، حذف) ویدئو
کار با بخش ابزارها در وردپرس ویدئو
تنظیمات کلی در وردپرس (همگانی، خواند، نوشتن و …) ویدئو
کلاسیک سازی ادیتور های وردپرس ویدئو
آموزش کار با ویرایشگر گوتنبرگ ویدئو
افزونه های ضروری وردپرس (کلی) ویدئو
تکنیک ها و اصول انتخاب قالب
چند نوع قالب وردپرس داریم؟ ویدئو
چطور قالب مناسب برای سایت رو انتخاب کنیم؟ ویدئو
قالب های نال شده چیه؟ ویدئو
تکنیک خرید ارزان قالب ها و افزونه های اورجینال ویدئو
فروشگاه های معتبر فروش قالب و افزونه ویدئو
فارسی سازی قالب و افزونه وردپرس
آموزش فارسی سازی افزونه وردپرس (تکنیک های سریع فارسی سازی) ویدئو
آموزش فارسی سازی قالب وردپرس (تکنیک های سریع فارسی سازی) ویدئو
طراحی وایرفریم (Wireframe)
وایرفریم چیه و چرا باید استفاده کنیم؟ ویدئو
معرفی ابزار برای طراحی وایرفریم ویدئو
آشنایی با ساختار صفحات مهم در سایت ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (بخش هدر) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (بخش فوتر) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (اسلایدر و آیکون ها) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (بخش محصولات و تصاویر) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (اتمام بخش بدنه یا صفحه اصلی سایت) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (آرشیو محصولات) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (آرشیو مقالات) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (صفحه تکی مقاله) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (صفحه تکی برگه ها) ویدئو
طراحی وایرفریم سایت فروشگاهی (صفحه تکی محصول) ویدئو
طراحیUI/UX سایت فروشگاهی
UI/UX چیه؟ کلا به چه دردی میخوره ویدئو
انتخاب رنگ بندی مناسب برای سایت ها ویدئو
روش های دانلود آیکون برای سایت ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (بخش نوار بالا) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (بخش هدر اصلی) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (بخش نوار منو) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (بخش هاور منوها) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (بخش اسلایدر و باکس زیر اسلایدر) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (بخش دسته آیکون و بنرها) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (بخش زبانه دسته بندی محصولات) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (محصولات جدید و پیشنهاد ویژه) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (محصولات محبوب) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (بخش باکس مقالات) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (صفحه آرشیو محصولات) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (صفحه آرشیو نوشته ها) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (صفحه تکی نوشته ها) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (صفحه تکی برگه ها) ویدئو
طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی (صفحه تکی محصول) ویدئو
آموزش کار با افزونه ووکامرس (WooCommerce)
نصب و راه اندازی اولیه ووکامرس ویدئو
کار با بخش ویژگی های محصول ویدئو
کار با برچسب ها و دسته بندی ها ویدئو
افزودن محصول فیزیکی ساده (تفاوت محصول دانلودی، مجازی، فیزیکی) ویدئو
افزودن محصول گروه بندی شده , و محصول خارجی در ووکامرس ویدئو
افزودن محصول متغیر در ووکامرس ویدئو
کار با کدهای تخفیف ویدئو
کار با بخش تجزیه و تحلیل فروشگاه ویدئو
کار با بخش تنظیمات همگانی در ووکامرس ویدئو
کار با بخش تنظیمات محصولات ویدئو
کار با بخش حمل و نقل در ووکامرس (پیک موتوری، تیپاکس، پست و …) ویدئو
کار با بخش تنظیمات حساب کاربری ویدئو
کار با بخش پرداخت ها در ووکامرس ویدئو
آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی (enamad) ویدئو
آموزش دریافت کد مالیاتی ویدئو
آموزش دریافت درگاه پرداخت واسط ویدئو
آموزش دریافت درگاه پرداخت مستقیم ویدئو
تبدیل فایل گرافیکی به سایت داینامیک
نصب افزونه های مورد نیاز ویدئو
آشنایی با محیط افزونه المنتور Elementor ویدئو
تنظیمات اولیه اصولی در طراحی سایت (فونت، رنگ، اندازه، و …) ویدئو
طراحی بخش منوی بالا و بخشی از هدر ویدئو
طراحی فرم جستجوی سربرگ ویدئو
طراحی نوار منوی اصلی و آیکون ها ویدئو
طراحی Megamenu (منوی چندستونه) برای منوی اصلی ویدئو
طراحی Megamenu برای منوی دسته بندی ها ویدئو
طراحی بخش Megamenu برای ستون ها (قسمت اول) ویدئو
طراحی بخش Megamenu برای ستون ها (قسمت دوم) ویدئو
طراحی بخش Megamenu برای ستون ها (قسمت سوم) ویدئو
طراحی بخش Megamenu برای ستون ها (قسمت چهارم) ویدئو
طراحی بخش Megamenu برای ستون ها (قسمت پنجم) ویدئو
تنظیمات مربوط به فیکس کردن مگامنوی دسته بندی ها ویدئو
ساخت بخش خبرنامه فوتر ویدئو
ساخت کامل بخش فوتر سایت ویدئو
ساخت اسلایدر صفحه اصلی ویدئو
ساخت زیر اسلایدر صفحه اصلی و آیکون ها ویدئو
ساخت بخش بنرهای سایت ویدئو
ساخت حلقه محصولات (Product Box) ویدئو
ساخت تب یا زبانه نمایش دسته بندی محصولات ویدئو
قرار دادن حقله محصولات در بخش تب های مورد نظر ویدئو
طراحی بخش جدیدترین محصولات سایت ویدئو
طراحی لیست محصولات محبوب ویدئو
طراحی بخش مقالات سایت در صفحه اصلی ویدئو
طراحی سیستم فیلترینگ محصولات ویدئو
طراحی آرشیو نمایش پست های سایت ویدئو
طراحی صفحه تکی نوشته ها (1) ویدئو
طراحی صفحه تکی نوشته ها (2) + طراحی صفحه برگه تکی ویدئو
طراحی صفحه تکی محصول (1) ویدئو
طراحی صفحه تکی محصول (2) ویدئو
طراحی صفحه تکی محصول (3) ویدئو
طراحی صفحه 404 یا صفحه پیدا نشد! ویدئو
طراحی صفحه نتایج جستجو ویدئو
طراحی صفحه سبدخرید (Cart) فروشگاه ویدئو
طراحی صفحه پرداخت (Checkout) فروشگاه ویدئو
طراحی صفحه تشکر یا تسویه حساب (Order Received) ویدئو
طراحی و ساخت سیستم مقایسه (Compare) ویدئو
طراحی و ساخت سیستم علاقه مندی (Wishlist) ویدئو
داینامیک سازی آیکون های هدر سایت (سبدخرید، علاقه مندی، مقایسه) ویدئو
طراحی و ساخت صفحه حساب کاربری من (1) ویدئو
طراحی و ساخت صفحه حساب کاربری من (2) ویدئو
ساخت و طراحی بخش ورود و ثبت نام ویدئو
آموزش ساخت چایلدتم (Child Theme) ویدئو
ترفند اضافه کردن کدهای PHP یا هر نوع کدی در المنتور ویدئو
رسپانسیوی در المنتور
رسپانسیوی بخش هدر سایت (1) ویدئو
رسپانسیوی بخش هدر سایت (2) ویدئو
رسپانسیوی بخش هدر سایت (3) ویدئو
رسپانسیوی بخش صفحه اصلی (1) ویدئو
رسپانسیوی بخش صفحه اصلی (2) ویدئو
رسپانسیوی بخش های آرشیو پست ها و محصولات، پست تکی و … ویدئو
رسپانسیوی بخش صفحه تکی محصولات ویدئو
آموزش مدیاکوئری (Media Query) برای المنتور ویدئو
آموزش CSS برای کار با المنتور
مقدمه ای بر زبان CSS و ضروری برای المنتور ویدئو
آشنایی با نحوه نوشتن کدها، Syntax ویدئو
آشنایی با انواع سلکتورهای مهم Selectors ویدئو
انواع روش های اجرا و فراخوانی CSS ویدئو
انواع رنگ ها و مقداردهی رنگ ها ویدئو
کار با بک گراندها یا پس زمینه ها ویدئو
کار با حاشیه ها در CSS ویدئو
کار با فاصله داخلی و خارجی (Padding,Margin) ویدئو
کار با Width Height در CSS ویدئو
کار با Outline در CSS ویدئو
کار با بخش های مهم متن ویدئو
کار با بخش های مهم فونت ها ویدئو
تکنیک های تصویر سازی
معرفی و مقدمه ای بر نرم افزار فتوشاپ (Photoshop) ویدئو
ساخت و اصول ذخیره پروژه در فتوشاپ ویدئو
کار با لایه ها در فتوشاپ ویدئو
کار با ابزار مهم تکست یا متن ویدئو
کار با ابزار رکتنگل ها در فتوشاپ ویدئو
کار با Blending Option ویدئو
کار با سلکتور و پاک کردن اصولی ویدئو
ابزارهای دانلود تصاویر مورد نیاز ویدئو
طراحی بنر با آموزش ها (اول) ویدئو
طراحی بنر با آموزش ها (دوم) ویدئو
تکنیک استفاده از نرم افزار Adobe Illustrator ویدئو
کار با Vector Magic ویدئو
ساخت بنر وکتور در Adobe Illustrator (بنر اول) ویدئو
ساخت بنر وکتور در Adobe Illustrator (بنر دوم) ویدئو
ساخت تصاویر بک گراند پیشرفته برای سایت ویدئو
آموزش تکنیک دکتر کپی!
مقدمه آموزش تکنیک ها ویدئو
مثال های عملی (1) ویدئو
مثال های عملی (2) ویدئو
مثال های عملی (3) ویدئو
مثال های عملی (4) ویدئو
آموزش استفاده از بخش های مهم Inspect ویدئو
انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی
ساخت فایل بک آپ از سایت در لوکال هاست ویدئو
نصب فایل بک آپ در هاست آنلاین ویدئو
بهینه سازی و افزایش سرعت
مقدمه و تاثیر سرعت در سئو سایت ویدئو
ابزارهای چک کردن سرعت سایت ویدئو
بررسی و کانفیگ Wp Rocket ویدئو
بهینه سازی تصاویر سایت ویدئو
ترفند اول افرایش سرعت سایت وردپرس ویدئو
ترفند دوم افرایش سرعت سایت وردپرس ویدئو
ترفند سوم افرایش سرعت سایت وردپرس ویدئو
نحوه کار با ابزار Query Monitor ویدئو
بهینه سازی دیتابیس ویدئو
بهینه سازی Bloat ها ویدئو
اجرای پروژه واقعی افزایش سرعت وردپرس ویدئو
کار با کش منوها ویدئو
کاهش زمان اجرای کوئری های محصولات ویدئو
حذف کامنت های مخفی ووکامرس!! ویدئو
نصب و پیکربندی افزونه سئو
نصب افزونه Yoast Seo نسخه رایگان و پریمیوم ویدئو
کار با بخش داشبورد Yoast Seo ویدئو
کار با بخش کلی و پست تایپ های Yoast Seo ویدئو
کار با بخش طبقه بندی یا دسته بندی ها ویدئو
کار با بخش ابزارها و شبکه های اجتماعی ویدئو
کار با بخش تغییر مسیر Redirections ویدئو
کار با تنظیمات سئو محتوا و دسته بندی ها ویدئو
آموزش ثبت سایت در گوگل (Search Console) با Sitemap ویدئو
طراحی سایت شرکتی
طراحی هدر سایت شرکتی ویدئو
طراحی فوتر سایت شرکتی ویدئو
صفحه صفحه اصلی - 1 ویدئو
صفحه صفحه اصلی - 2 ویدئو
صفحه صفحه اصلی - 3 ویدئو
صفحه صفحه اصلی - 4 ویدئو
طراحی باکس مقاله ویدئو
طراحی صفحه تکی نوشته ویدئو
طراحی صفحه ورود ، ثبت نام، فراموشی رمز، ریست رمز ویدئو
طراحی صفحه درباره ما و تماس با ما ویدئو
طراحی صفحه 404، آرشیو نوشته، نتایج جستجو ویدئو
آموزش ریسپانسیو سازی - 1 ویدئو
آموزش ریسپانسیو سازی - 2 ویدئو
قبل از هرچیزی، فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید!
دوره های مرتبط
مینی دوره آموزش تبدیل لندینگ گرافیکی به وردپرس (با المنتور)
در این دوره آموزشی می خواهیم تا یک لندینگ پیج (Landing Page) گرافیکی را که با نرم افزار فیگما طراحی شده است را به لندینگ داینامیک در وردپرس با استفاده از المنتور تبدیل کنیم.
آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس WordPress (0 تا 100)
بعد بهینه کردن و افزایش سرعت صدها سایت، تصمیم گرفتم تا آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس رو براتون در یک دوره آماده کنم تا علاقه مندان بتوانند همه روش های بهینه سازی رو یاد بگیرند تا بتوانند سرعت سایت رو تا حد بالایی بالا ببرند. سعی کردم که همه موارد لازم رو بر اساس تجربه آموزش بدم تا مشکلی در این باره نداشته باشید.
امتیاز دانشجویان دوره
2000000 تومان